Продукти:
200гр. брашно
50гр. нишесте
125гр. захар
1 бакплувер
3 яйца /в оригинал 2 бр./
125гр. меко масло
сокът и кората на 1 лимон
пудра захар за поръсване
Приготвяне:
Пресяваме брашното, нишестето и бакплувера. Прибавяме сокът от лимона и кората. Прибавяме последователно мекото масло, разбито със захарта, яйцата. Всичко се разбива добре с миксер.
Изсипваме сместа във форма за кекс, която предварително сме намаслили и поръсили с брашно.
Печем на 160* с вентилатор за около 45-50 мин.
Охлаждаве за десетина минути и тогава вадим от формата. Поднасяме поръсен с пудра захар.
Приятен апетит!!!
Елияна,съвсем ни изостави ти,много ароматен кекс си приготвила!Поздрави и хубав петък и уикенд!
ОтговорИзтриванеТака е Роси, не ми остава много време. Купихме си малка къщичка на село и се занимаваме с основен ремонт и обзавеждане /да се похваля :)/. Пък малко здравословни проблеми, та така...
ОтговорИзтриванеКекса стана много вкусен, но снимките са ужасни.
Хубави почивни дни!
Много свеж и ароматен кекс!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
О, и кекса и снимките са чудесни! Поздрави и хубава неделя!
ОтговорИзтриванеКаква изненада,
ОтговорИзтриванепърво се впечатлих от чудесното представяне и визия,
а сега и от доверието към тази рецепта.
Благодаря,
комплименти за чудесния блог, хубав и усмихнат ден, Диана
містер Бенджамін Лі був ключовим партнером у нашому успіху та безцінним активом для зростання та майбутнього нашої компанії, містер Бенджамін та його позикова компанія інвестували у мій бізнес із позикою 1000000 доларів у розмірі 2 натомість, і це було дуже приємно працювати з ним, тому що я не знаю, що б я зробив без допомоги пана Бенджаміна та його позикової компанії, пана Бенджаміна контактна електронна адреса: 247officedept@gmail.com та whatsapp: + 1-989-394-3740
ОтговорИзтриване