Слънцето ту се показваше да ни постопли, ту се скриваше зад някой тъмен облак.
Ето и още някой доволен от разходката сред природата и огромното количество шишарки в гората :))))
Но всичко си има край и трябваше да се върнем към действителността и да спретна бърза вечеря. Имах около час и половина, два на разположение и пилешко филе, гъбки купих на път към вкъщи. И изведнъж се сетих, че отдавна не бях вадила сача и сега точто е момента и се захванах за работа. Няма да пиша точна рецепта, защото вариантите на продуктите е голям и всеки може да добави или премахне според вкуса си а и грамажите са според големината на сача.
Продукти:
стар лук
моркови
гъби
пилешко филе
кашкавал
подправки
сол и черен пипер на вкус
Запържваме в съд с малко мазнина лука, морковите и гъбите до полуготовност и прехвърляме в сача. По същия начин процедираме и с пилешкото филе, което аз предварително овкусих със соев сос, чубрица, черен пипер и съвсем малко сол. След като и то е готово и него прехвърляме в сача. Разбъркваме всички продукти. И слагаме да досготвим ястието във фурната.
Когато всичко е готово поръсваме обилно с кашкавал и връщаме във фурната за кратко, колкото кашкавала да се разтопи.
Един добър завършек на хубавия ден!
Приятен апетит!!!
Еди,и ние се потопихме в удоволствието на горската разходка в съботния ден.Ястието ти е чудесно,и ние много го обичаме!
ОтговорИзтриванеХубав понеделник пожелавам!
Роси
Лина,това чудничко предложение си го открадвам,защото започвам 90 дневната диета,а то е подходящо за случая!
ОтговорИзтриванеСтрахотни снимки и много хубаво изживване:)
Хубава седмица!
Благодаря ви мили момичета!
ОтговорИзтриванеРоси, хубаво е човек поне за кратко да избяга от ежедневието!
Кате, успех в начинанието /въпреки, че не мисля че имаш нужда/, и аз все се каня да започна някаква диетка, но винаги ми е трудно началото!
Прекрасна разходка и невероятно вкусен сач! Като се сетя, колко рядко го използвам, а с него стават вкусотии големи.:-))
ОтговорИзтриванеСнимките са чудесни!
Прегръдки и уютна вечер!