Отдавна искам да пробвам да направя нещо с фондан, но като много други рецепти остана да отлежава идеята доста дълго във времето, че все нещо по-интересно излиза на преден план. Но след сладките с айсинг идеята за фондана започна все по-често да изплува в главата ми. И с наближаването на рожденният ден на моята най-най-добра приятелка и братовчедка, реших че сега е момента. И с риска да се изложа и да не се получи нищо, тъй като ми е за пръв път, реших да пробвам!
Взех рецептата за фондана от Дими, както и идеята за украса, реших че ще направя един по-нестандартен захарен букет. Блатовете също са от Дими. Рецепта няма да пиша, защото Дими го е обяснила толкова добре, че едва ли бих могла да напиша нещо по-добро. Крема в тортата беше млечно-сметанов и моя импровизация, но не ми се получи много добре, затова и тази рецепта няма да напиша.
Не знам как се е получила на вкус, и външния вид не беше блестящ, но съм доволна от първият си опит за правене на торта въобще и фондана.
Меги, още веднъж Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава! Нека те радват всички твои близки и бизнесът да расте и процъфтява! Прегръдки и целувки!
Страхотен е букета!Аз никога не бих имала търпението да направя такова нещо:)
ОтговорИзтриванеИ аз като Катето ще кажа, че никога не бих могла да сътворя такава красота.
ОтговорИзтриванеМного е красива!
Прегръдки!
Много красива торта. За мен работата с моделираща маса все още е предизвикателство, затова само се радвам на тези, които умеят да творят подобни красоти! Поздрави и весели празници!
ОтговорИзтриванеЛинче,справила си се невероятно добре,бъди по-уверена в себе си!
ОтговорИзтриванеИ честит празник на приятелката ти!
Букетчето е като цъфнала градина с рози!
ОЛЕ-е-е-е ,КРАСОТА!
ОтговорИзтриванеПрекрасен букет се е получил! Браво!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви момичета! Всъщност подготовката ми отне дни, но беше много забавно и приятно. И не мисля да приключа с тази тортичка, вече назрява идеята за следващата :)
ОтговорИзтриванеa ima li nqkade opisano po podrobno ukrasata na tortata kak se pravqt tezi prekrasni tsvetq.
ОтговорИзтриванеРазбира се, Анонимен! По-горе съм дала линк към сайта на Дими, където е описана подробно рецептата и начина на оформяне на фондана! И съжалявам за забавянето на отговора, дано съм била полезна!
ОтговорИзтриване