сряда, 23 март 2011 г.

Пангасиус на тиган

Продукти: за 1 порция
200гр. пангасиус
1стрък пресен лук
2с.л. доматено пюре, размито в половин чашка вода
2-3с.л. зехтин

За маринатата:
скилидка чесън
зехтин
лимонов сок
сол
черен пипер
Приготвяне:
  Объркваме всички продукти за маринатата, добавяме рибата и отавяме да престои 1/2-1час.
  Загряваме зехтина в тиган, запържваме леко нарязяния пресен лук. Запържваме и рибата от двете страни, добавяме и размитото във вода доматено пюре. Задушаваме 10-на мин. Сервираме с лимон. Приятен апетит!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...