четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Моята първа награда


     Започнах този блог с идеята да си направя своя собственна онлайн рецептурна книжка със снимки, защото ми омръзна да пиша рецепти на разни тефтерчета или хвърчащи листчета, а после или да ги губя или когато приготвя нещо наистина апетитно и вкусно, след време да се чудя - какво беше това, хубаво ли беше, как изглеждаше. И тъй като постоянно търсих нови предложения по кулинарните сайтове, но не смеех да се намеся с коментари сред тези кулинарни гурута с перфектно представени произведения на изкуството, реших да пробвам с по-простички рецепти като за начало. След това се запалих страшно много и започнах да снимам приготвеното от мен, което наистина си заслужава.
     И никога, ама никога не съм предполагала, че тези хора ще прочетат блога ми, нито пък да коментират моите ястия, а това с наградите ми изглеждаше толкова далечно и недостижимо...
като някакво "тайно общество на масоните" /шегувам се/, получават ги само определени хора.
     .... но, ето че и при мен дойде първата ми награда. БЛАГОДАРЯ ТИ zi4e!!! Чувствам се страшно поласкана и неимоверно щастлива, че ме направи член на вашето "тайно общество":) И  наред с теб, искам да благодаря и на Катерина, която ме окуражаваше с коментарите си в няколко поредни мои публикации, както и на Moni, която първа коментира в моя блог.
     Благодаря ви момичета, страхотни сте!!! Пожелавам на всички вас много щастие и страхотни кулинарни подвизи!!! Целувки и прегръдки!!!
    
     Благодаря и за тази, която смятам, че все още не съм я заслужила, но ще се постарая това да се промени в най-скоро време.   

6 коментара:

  1. Честити награди Лина!Напълно заслужени мен ако питаш!
    Прегръщам те и ти пожелавам нестихващо кулинарно вдъхновение:)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита награда! Ако знаея само колко още те оюакшат... нчма да имат край:) Попаднала си ш един вкусен и много приятелски свят, пълен с обич и прекрасни жени, които ще те подкрепят на 100 процента:)Отново честито и хубава седмица!
    Траяна

    ОтговорИзтриване
  3. Честити ти награди, Лина! Напълно заслужени са и ти пожелавам оттук нататък да се множат! Благодаря ти както за милите ти думи към мен така и за това, че се довери на моя рецепта и направи един прекрасен сладкиш по нея!:-))
    Прегръдки и пожелания за хубава есенна вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. Лелеее момичета, затрупахте ме със страхотни коментари и пожелания. Направихте ме много, много щастлива, думи нямам да опиша. Искренни благодарности и искам на всички вас да пожелая все така да продължавате да ни радвате нас /вашите читатели/ с прекрасни кулинарни творения! Прегръщам ви всички!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Ха да ти са честити и тук наградите и чакай още :)
    Смело напред и с вдигната глава мила.Вярно е че има хора които не коментират и ни подминават все едно ни няма , но сме си тук и ние си го знаем.
    Прегръдки миличка!

    ОтговорИзтриване
  6. Zi4e, безкрайно съм поласкана от вниманието и от искренноста на пожеланията, която лъха от коментарите на всички ви. Възхитена съм от милото отношение, което показвате към човек, когото нито сте виждали и с коготе не сте общували до сега. И сърдечно се впускате в новото познанство. Сигурна съм, че ще завържа истински и трайни приятелства сред вас.
    Желая ви безкрайно много щастливи мигове и красиви моменти.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...