четвъртък, 16 юни 2011 г.

Пълнено пилешко филе

    Продукти:

500гр. пилешко филе
100гр. топено сирене
2 печени червени чушки
зехтин
черен пипер
чубрица
сол
лимонов сок

за гъбения сос:
300гр. мариновани печурки
4-5с.л. брашно
масло
1ч.ч. вода
    Приготвяне:

    Начукваме пилешкото филе на много тънко, овкусяваме със солта, черния пипер, чубрицата, лимоновия сок и зехтина. Нареждаме парченца топено сирене и чушка на половината филе и затваряме с втората половина. Може да се забоде отстрани с клечки за зъби, за да не се разтвори при печене.
    Печем на скара от двете страни, като периодично мажем със зехтин.
      За соса: Запържваме гъбите в маслото, добавяме брашното и разреждаме с водата. Изчакваме да заври и овскусяваме със сол, черен пипер и лимонов сок.
    Приятен апетит!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...