пилешко филе
сол
черен пипер
червен пипер
чубрица
чесън на прах
за панировката:
царевично брашно
яйца
корнфлейкс
галета
Приготвяне:
Нарязваме пилешкото филе на хапки, овкусяваме и оставяме в хладилник за 0,5-1час /този момент може да се пропусне, ако бързате, но когато месото поеме от подправките е по-вкусно/.
Всяко парче овалваме в царевичното брашно, след това в яйцата и накрая в смес от корнфлейкс и галета /50:50/.
Когато приготвим така всички хапки, пържим в загрята мазнина от двете страни до златисто.
Сервираме топли с млечно-чеснов сос, или с парче лимон.
Приятен апетит!
Тези пилешки панирани месца знаеш ли как ще ми дойдат със питките по твоя рецепта дето правих :))))
ОтговорИзтриванеХубава вечер!
Даааа, комбинацията е страхотна, особено със сосчето.
ОтговорИзтриванеХубав уикенд!
Наистина класика,но пък колко вкусна!Страхотни,хрупкави и с чуден цвят са ти филенцата,Еди!
ОтговорИзтриванеПоздрави!